lärande i samspel med andra

under denna rubrik presenterar jag stolt mina samarbetspartners som jag håller kurser,temadagar & massa annat skoj ihop med. Noga utvalda för att skapa den miljö för lärande som jag står för.

D

Teamnosework- gemensam plattform NWtassarna och Workforfun

Work for fun hundutbildning är där jag startade min resa mot en egen verksamhet. Ingela som driver workforfun är inte bara en otrolig lärare utan även en väldigt god vän. vi samarbetar inom nosework och hon är även min mentor i alla möjliga sammanhang. Stolt att vara elev och vän. Här hittar du aktuellt samarbete.

Lisas lilla loftet. Butiken på landet med det lilla extra. många år av erfarenhet gällande foder och tillbehör för just din hund och även andra djur. Drivs av Lisa och Mikael som lever för djurens välfärd.

Gemensam plattform tillsammans med Ingela Wik. www.teamnosework.se

Hos Hundtrixet gjorde jag mina första doftprov och även gått kurser. Marianne som driver hundtrixet är en rättvis kvinna som alltid vill utveckla och skapa en miljö där lärande är roligt.

 PåHundarsVis drivs av Petra, en go och lättsam kvinna som brinner för sina kurser mestadels spår men har nu även nosat in på nosework där vi har påbörjat ett härligt samarbete.